opsommingsteken

LOGBOEK BEHEER

Het opstellen van een overzichtelijk logboek gespecificeerd per speelplaats, conform het getoonde voorbeeld, kunnen wij ook voor u verzorgen. Dit logboek is geldig zolang de speelplaats bestaat en is dus een ÚÚnmalige aanschaf, waarna u zelf het logboek gaat beheren. Dit logboek is niet nodig wanneer over gaat tot het beheren van de logboeken via Geovisa.

GeoVisia« Webversie

Ook kunnen wij de webversie van GeoVisia« aanbieden voor het online beheren van uw speeltoestellen en speelplaatsen. Deze webversie biedt de mogelijkheid om de door Speelwacht Nederland B.V. ge´nspecteerde speeltoestellen en speelplaatsen eenvoudig en snel te raadplegen.

De ge´nspecteerde data kan worden gekoppeld aan de GeoVisia« Webserver. De data is vervolgens door u op te vragen via een website beveiligd met gebruikersnaam en wachtwoord. In de webversie zijn mutaties, zoals reparaties, ongevallen en klachten, gemakkelijk in de logboeken in te voeren.

Voor het gebruik van de webversie is geen installatie van software nodig. Het is alleen noodzakelijk dat een web-browser ge´nstalleerd is. Deze is standaard op iedere PC beschikbaar.

Klik hier voor meer informatie over de webversie.